Jonas Vingegaard Løn

Jonas Vingegaard løn

Danmark et et land fyldt med lovende talenter men lige nu er det top stjernen Jonas Vingegaard løn. Det danske stjernerytter tjener nemlig kassen, millioner og atter millioner hiver Jonas Vingegaard ind i løn på kontoen hvert år.

Læs Mere om Kasper Asgreens løn her

På kort tid har Jonas Vingegaard vundet alles respekt inden for cykelsporten. I 2020 var der næsten ingen danskere der kendte til det kommende fænomen Jonas Vingegaard. Opmærksomheden omkring den danske stjernerytter blomstrede i 2021.

Jonas Vingegaards løn er intet mindre end 1,5 millioner euro om året i hans kontrakt med Jumbo Visma, hertil skal lægges præmier fra diverse cykelløb og sponsorater Jonas Vingegaard modtager.

Ærgo er Jonas Vingegaard løn vanvittig

Vi må derfor erkende at Jonas Vingegaards løn er vanvittig Han kommer aldrig til at mangle noget, og skal ikke tænke over prisen på en kop kaffe på verdens dyreste steder. Med den løn Jonas Vingegaard modtager.

Jonas Vingegaards løn 2023

Vi må forvente at Jonas Vingegaard må få en betydelig lønforhøjelse i 2023, efter den sensation han leverede i 2022. Hans agent må være overlykkelig efter han sikkert score kassen i salær eller provision. Jonas Vingegaards løn er helt sikkert blandt de højeste i cykelsporten lige nu og de næste mange år fremover.

Hvilke løb køres i 2023

Der er mange spekulationer om hvilke løb han skal køre i 2023. Mange steder taler man om han skal køre Giro og Vuelta, mens andre mener Touren. Personligt mener jeg selv han skal køre touren da det er verdens største cykelløb.

Kan vores alle sammens stjere Jonas Vingegaard overgå sig selv?

Det er længe siden vi har haft en the triple, måske vores danske superstjerne kan overgå sig selv og sætte alle konkurenterne helt på plads og vise hvem der for alvor er verdens bedste cykelrytter.

Jonas Vingegaard Løn 2023

Vi er sikre på at han i 2023 stiger voldsomt i løn, han kommer ikke til at gå sulten i seng hverken nu eller de næste mange år. Men denne stjerne er så nede på jorden at det ikke har indflydelse på ham.

Vi ønsker ham det største held og lykke fremover og må han sætte alle konkurenterne på plads i 2023.

Kontakt os via formularen herunder​