Regnskab

Hvorfor laver man et regnskab

For at udarbejde dit regnskab og overholde kravene i enkeltmandsregnskabsregler er det vigtigt, at du bogfører løbende hen over året. Din løbende bogføring af indtægter og udgifter danner i sidste ende grundlaget for din virksomheds resultater i bøgerne.

Bogføring er vigtig for virksomheder, så de kan se, hvilke penge der strømmer ind og ud af virksomheden. For at drive en succesfuld virksomhed skal en virksomhed være rentabel, men det er vigtigt at kende tallene for at vide, om der er overskud.

Revisorer bruger regnskaber til at træffe beslutninger

Når du har gennemgået et regnskab som revisor, afslutter du udarbejdelsen af ​​en revisionspåtegning. En revisionspåtegning er en form for konklusion, hvor du skriver, om regnskabet er i overensstemmelse med årsregnskabsloven, og om tallene i regnskabet er korrekte.

Hvor det er muligt, skal den monetære effekt af dette forhold på regnskabet oplyses. Det kan fx være, hvis revisors vurdering af en bestemt regnskabspost er for høj. Her skal revisor angive beløbet i revisionspåtegningen, og skal oplyse, hvordan beløbet påvirker resultatet og retfærdigheden.

En regnskabscertificering vil give dig de færdigheder, du har brug for til at arbejde inden for regnskabsområdet

Professionelle er uddannet til at gøre dig opmærksom på situationer og områder, som du normalt ikke ønsker at fokusere på. Med andre ord, når du tilslutter dig en revisor, styrker du din virksomhed og sikrer den sundest mulige drift. Da du vil arbejde tæt sammen med din økonomiske partner, er det bedst at overveje færdigheder, erfaring og kemi, når du vælger den bedste revisor til dit firma.

Revisorer specialiserer sig i finansiering, når det kommer til din branche som virksomhedsejer og de produkter eller tjenester, du sælger. Denne fagperson vil være opmærksom på de seneste opdateringer om SKAT og han eller hun vil være i stand til at løse økonomiske/administrative opgaver på en meget mere effektiv måde, end du selv kan gøre.

Kontakt os via formularen herunder​