Årsregnskab

Effektiv & Grundig Bogholder

En bogholder kan klare den daglige administration af dine bilag, posteringer, indtægter og udgifter og samlet set; dit regnskab. Behovet for bogholderi findes i alle slags virksomheder, store som små, og på tværs af brancher. En bogholder bliver derfor den, som holder styr på alt det der dagligt kommer ind og ud af din virksomhed, i form af pengestrømme, bilag og dokumentation.

Har du brug for en bogholder?

Alle virksomheder laver bogføring. Nogle klarer det selv, andre ansætter en administrativ medarbejder, også kaldet en løn-bogholder. Alternativt kan du også vælge at samarbejde med en ekstern bogholder, som håndterer bogholderiet på konsulentbasis – altså eksternt eller som en freelance bogholder. 

Uanset hvilken løsning du vælger i din virksomhed, er det vigtigt at have en bogholder. Uden bogholderi kan du ikke dokumentere dine pengestrømme, opgøre salg, få skattefradrag eller lave dit årsregnskab. Dermed kan du heller ikke finde ud af, om du skylder penge til SKAT eller har betalt for mange penge i skat. Kort sagt kan du ikke drive din virksomhed uden en bogholder, uanset om bogholderen er dig selv, eller en service du betaler for

Hvordan hjælper en bogholder?

  • Momsindberetning og skattebetalinger

Få moms indberettet i tide og få skatterater indbetalt til fristen

  • Rådgivning 

Få flest mulige fradrag og færrest mulige omkostninger

  • Bankafstemning, anlæg, kreditorer og debitorer

Få korrekt og løbende afstemning, styr på anlægskartotek og indgående og udgående posteringer

  • Beregninger og omkostningseffektivitet 

Få lavest mulige udgående renter og bedst mulige indgående

Med Godt Regnskab ved hånden kan du være ganske sikker på, at derer styr på denne del af virksomheden. Vi er specialister i regnskab og bogføring, og sørgerfor, at der er helt styr på denne del.
Så kan du koncentrere dig om driften af din virksomhed.

Godt Regnskab er en effektiv og kompetent bogholder

Med mange års erfaring og erhvervede faglige kompetencer, kan Godt Regnskab varetage bogholderi og regnskab for både små og store virksomheder. Vi samarbejder gerne med din revisor, såfremt du har behov for videresendelse og godkendelse af dit regnskab, førend regnskabet opgøres. Har du brug for en revisor, men har du ikke en, kan vi anbefale dig samarbejdspartnere.

Vores virksomhed arbejder for, at skabe de bedst mulige forhold for vores kunder, og vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål. Både på mail og pr. telefon. Alt efter behov, holder vi også gerne fysiske møder.

Brug ressourcerne der hvor det giver mening

Lønadministration
Med Godt Regnskab ved hånden, som jeres lønadministration regnskabs- og bogføringspartner, får i mere tid til løsningen af jeres kerneopgaver.

Lad vores bogholderi klare arbejdet for dig

Herunder har vi oplistet en række gode grunde til at lade Godt Regnskab stå for virksomhedens regnskab:

  • Frigør tid til driften af din virksomhed.
  • Koncentrer dig om det, som du er god til, og lad os stå for bogføringen
  • Fast månedlig pris – du ved hvad du får.
  • Bogholderi på denne nemme måde- digitalt og effektivt
  • Her får du en bogholder, som kender dig.
  • Få ro i forhold til frister og deadlines

Skal Godt Regnskab klare dit bogholderi?

Hvis du ikke har mod på at lave dit bogholderi selv, eller synes du har mistet overblikket undervejs, kan du få hjælp af os i Godt Regnskab. Vi kan både hjælpe dig med at genoprette overblikket i din virksomhedsøkonomi, så du kan fortsætte på egen hånd, og vi kan hjælpe dig ved at overtage funktionen, og fremadrettet varetage dit bogholderi. 

I perioder med høj belastning i din virksomhed eller i dit privatliv, kan det være svært at nå bogholderiet. Hvis du får ekstern hjælp til at varetage denne funktion, skal du aldrig bekymre dig om at nå momsfrister, indberetning af skatteoplysninger eller betalingsfrister ved b-skat m.v. Der er således klare fordele ved at outsource funktionen, til firmaer som os i Godt Regnskab. 

Herunder ses en FAQ, som beskriver de hyppigst stillede spørgsmål fra vores kunder, og de svar som vi giver herpå.

FAQ omkring bogføring og bogholderi

Det korte svar er ja – det er lovpligtigt at bogføre i en dansk virksomhed. Det skyldes, at du skal kunne dokumentere dine pengestrømme. Ved at dokumentere, validerer du overfor SKAT og myndigheder, at du har tjent penge på legitim vis.

Hvis du ikke kan dokumentere, hvilke beløb der går ind og ud af dine konti, risikerer du både bøder og undersøgelser, blandt andet for hvidvask. Samtidig kan du ende med at betale for lidt eller for meget i skat. Hverken bøder, over og underbetaling eller straf, er ønskværdigt, hvorfor det er klogt at have styr på sin bogføring.

En virksomhed som ikke kender økonomien til fulde, kan miste overblikket. Et manglende overblik fører til, at du ikke længere kender virksomhedens overskud eller underskud og kan agere herefter.

Tjener du ikke nok på dine varer og ydelser, kan du ikke generere overskud og betale lønninger. Tjener du nok, bør du måske investere eller opbevare dit overskud på strategiske placeringer. Dine nøgletal fortæller dig, hvad du skal gøre fremadrettet. Har du ikke korrekt bogføring, kender du ikke disse nøgletal, og kan have svært ved at føre din virksomhed fremad. Har du styr på din bogføring, kender du altid virksomhedens økonomiske status.

Hvis du ikke har tid til at gennemføre fyldestgørende bogføring, får gentagne gebyrer på for sene betalinger, eller du har mistet overblikket over virksomhedens regnskab, er det på tide at gøre noget ved situationen. Såfremt du kan svare ja til en eller flere af disse ovenstående situationer, er det på tide at involvere en bogholder.

Husk at bruge en bogholder

Der går nemlig meget tid på bogholderi – tid som du kunne bruge bedre. Samtidig er det ærgerligt, hvis regnskabet ikke stemmer, og du ender med at betale langt mere for opgaven, end hvis bilag og afstemning var håndteret løbende. Samarbejdet med en bogholder kan spare dig for mange penge.

Pris for en bogholder kan variere meget. Det er derfor fornuftigt at få et individuelt tilbud til din virksomhed. Prisen afhænger dels af arbejdets omfang, herunder blandt andet mængden af bilag, og om der skal laves årsregnskab. Samtidig afhænger prisen af, om du samtidig vil kombinere aftalen med lønadministration.

Din omkostning pr. time bliver ofte mindre, jo større dele af den økonomiske administration, som vi skal varetage. Jo større bliver vores overblik nemlig – uden at vi skal i dialog med flere aktører på én gang. Du kan både kontakt os pr. telefon og mail, eller udfylde vores kontaktformular, vi svarer dig eller kontakter dig hurtigst muligt.

At have godt økonomisk overblik i virksomheden, er ofte nøglen til vækst. Ved at samarbejde med en bogholder, øger du sandsynligheden for, at du kan generere realistisk vækst i virksomheden. Det skyldes primært, at du får overblik.

Du kan skabe overblik ved at bl.a. at have styr på dine konti og opdele dem i flere funktioner. Det samme gælder budgetter. Det kan en bogholder hjælpe dig med at administrere, på en nem måde. Samtidig er det vigtigt, at have styr på din omkostningsprofil. Det kan en bogholder også hjælpe dig med, og rådgive dig om. Skal omkostningerne ned, skal du have overblik over, hvilke omkostninger du har.

Lej en bogholder følgende steder

Få hjælp fra en ekstern bogholder i hele Danmark, hos Godt Regnskab er vi eksperter i digital bogføring!

Roskilde, Slagelse, Køge, Hillerød

!! Opdateres Løbende!!

Kontakt os via formularen herunder

Kan vi hjælpe dig?

Kontakt os hos Godt Regnskab og hør, hvordan vi kan hjælpe jer med en nem og effektiv løsning.

Kontakt os

Søger du en første klasses bogholder?