Regnskab

Mangler du en Bogholder i Slagelse

Hos os finder du en bogholder i Slagelse, en bogholder kan klare den daglige håndtering af dine bilag og posteringer samt indtægter og udgifter det betyder samlet set; dit regnskab. Behovet for bogholdere i Slagelse findes i alle slags virksomheder, store som små, og på tværs af brancher. En bogholder bliver derfor den, som holder styr på alt det der dagligt kommer ind og ud af din virksomhed, i form af pengestrømme, bilag og dokumentation.

Grundig Bogholder nær Slagelse

Alle virksomheder laver bogføring. Nogle klarer det selv, andre ansætter en administrativ medarbejder, også kaldet en løn-bogholder. Alternativt kan du også vælge at samarbejde med en ekstern bogholder, som håndterer bogholderiet på konsulentbasis. Altså eksternt eller som en freelance bogholder . 

Uanset hvilken løsning du vælger i din virksomhed, er det vigtigt at have en bogholder. Uden bogholderi kan du ikke dokumentere dine pengestrømme, opgøre salg, få skattefradrag eller lave dit årsregnskab. Dermed kan du heller ikke finde ud af, om du skylder penge til SKAT eller har betalt for mange penge i skat. Kort sagt kan du ikke drive din virksomhed uden en bogholder, uanset om bogholderen er dig selv, eller en service du betaler for

Med Godt Regnskab ved hånden kan du være ganske sikker på, at der er styr på denne del af virksomheden. Vi er specialister i regnskab og bogføring, og sørger for, at der er helt styr på dette.
Så kan du koncentrere dig om driften af din virksomhed.

Brug ressourcerne der hvor det giver mening

Lønadministration
Med Godt Regnskab ved hånden, som jeres lønadministration regnskabs- og bogføringspartner, får i mere tid til løsningen af jeres kerneopgaver.

Lad vores bogholdere nær slagelse klare arbejdet

Herunder har vi oplistet en række gode grunde til at lade Godt Regnskab stå for virksomhedens regnskab:

  • Frigør tid til driften af din virksomhed.
  • Koncentrer dig om det, som du er god til, og lad os stå for bogføringen
  • Fast månedlig pris – du ved hvad du får.
  • Bogholderi på denne nemme måde- digitalt og effektivt
  • Her får du en bogholder, som kender dig.
  • Få ro i forhold til frister og deadlines

Kontakt os via formularen herunder

Kan vi hjælpe dig?

Kontakt os hos Godt Regnskab og hør, hvordan vi kan hjælpe jer med en nem og effektiv løsning.

Kontakt os

Søger du en første klasses bogholder?