Bogholder Køge

Find en Bogholder i Køge

Hos os finder du en bogholder i Køge, en bogholder kan klare den daglige håndtering af dine bilag og posteringer samt indtægter og udgifter det betyder samlet set; dit regnskab.

Behovet for bogholdere i Køge findes i alle slags virksomheder, store som små, og på tværs af brancher. En bogholder bliver derfor den, som holder styr på alt det der dagligt kommer ind og ud af din virksomhed, i form af pengestrømme, bilag og dokumentation.

Brug en Bogholder nær Køge

Alle virksomheder laver bogføring. Nogle klarer det selv, andre ansætter en administrativ medarbejder, også kaldet en løn-bogholder. Alternativt kan du også vælge at samarbejde med en ekstern bogholder, som håndterer bogholderiet på konsulentbasis. Altså eksternt eller som en freelance bogholder. 

Uanset hvilken løsning du vælger i din virksomhed, er det vigtigt at have en bogholder. Uden bogholderi kan du ikke dokumentere dine pengestrømme, opgøre salg, få skattefradrag eller lave dit årsregnskab. Dermed kan du heller ikke finde ud af, om du skylder penge til SKAT eller har betalt for mange penge i skat. Kort sagt kan du ikke drive din virksomhed uden en bogholder, uanset om bogholderen er dig selv, eller en service du betaler for

Kontakt os via formularen herunder​