Bogføring

Bogføring som skaber overblik

Når man snakker om bogføring har mange virksomhedsejere eller dem der drømmer om at blive det, kan mærke at hjertet banker hurtigere. Når talen falder på bogføring, Da dette lyder som en utrolig kringlet og besværlig disciplin. Hvor selv små fejl kan have ødelæggende konsekvenser.

Og det er korrekt forstået, at bogføring er yderst vigtigt i enhver virksomhed. Men det er ikke korrekt, at det nødvendigvis behøver at være en besværlig proces. Godt Regnskab sørger for, at din bogføring glider nemt.

Hos Godt Regnskab får du nemlig en kompetent samarbejdspartner, som kan sikre. At alt foregår korrekt, når det kommer til regnskab og bogføring i din virksomhed. Vi har samlet et erfarent og dygtigt hold af medarbejdere, som er specialiseret i bogføring for virksomheder af forskellige størrelser. Vi kan også hjælpe din virksomhed med jeres bogføring.

Ofte er der også penge at spare, når man virkelig går i dybden med virksomhedens bogføring. og derfor bør I kontakte Godt Regnskab i dag for en uforpligtende samtale. Hvor I kan høre mere om de ydelser, som vi kan tilbyde.

Med Godt Regnskab ved hånden kan du være ganske sikker på, at der er styr på denne del af virksomheden. Vi er specialister i regnskab og bogføring, og sørger for, at der er helt styr på denne del. Så kan du koncentrere dig om driften af din virksomhed.

Hvordan kan vi hjælpe med bogføring for din virksomhed?

Når Godt Regnskab står for bogføringen i din virksomhed kan I frigøre ressourcer. Som kan bruges på virksomhedens kernekompetencer, som rent faktisk skaber værdi for både jer og kunderne.

Ved at tænke udenfor boksen, når det kommer til bogføring. Kan man skabe værdi for sin virksomhed på flere forskellige måder, og man får en række fordele. Når man indgår et samarbejde med Godt Regnskab.

Brug ressourcerne der hvor det giver mening

Lønadministration
Med Godt Regnskab ved hånden, som jeres lønadministration regnskabs- og bogføringspartner, får i mere tid til løsningen af jeres kerneopgaver.

Bogføring, Strategi og Forretningsplanlægning

Herunder har vi oplistet en række gode grunde til at lade Godt Regnskab stå for virksomhedens regnskab:

  • Frigør tid til driften af din virksomhed.
  • Koncentrer dig om det, som du er god til, og lad os stå for bogføringen
  • Fast månedlig pris – du ved hvad du får.
  • Bogholderi på denne nemme måde- digitalt og effektivt
  • Her får du en bogholder, som kender dig.
  • Få ro i forhold til frister og deadlines

Sådan skaber vi værdi for jer med effektiv bogføring

Kort sagt – Ja!

Ifølge bogføringsloven skal alle virksomheder bogføre. Men ikke alle virksomheder er forpligtet til at aflægge regnskab. Det afhænger af din virksomheds type og af regnskabsklassen, om du skal aflægge regnskab eller ej. Der gælder forskellige regler for forskellige typer virksomheder, og det er kun i mindre enkeltmandsvirksomheder, at du ikke er forpligtet til at aflægge regnskab.

I alle andre virksomhedstyper er virksomheden forpligtet til at aflægge regnskab. Hos Godtregnskab kan vi hjælpe dig med bogføring, uanset om du din virksomhed er forpligtet til at aflægge regnskab eller ej. Korrekt bogføring har en lang række fordele, og man bør ikke kun bogføre korrekt på baggrund af, at man er forpligtet til dette.

En fyldestgørende registrering af virksomhedens økonomiske transaktioner vil give virksomhedens ledelse et klarere overblik, hvilket har stor betydning i en konkurrencepræget verden, hvor fejltagelser kan koste din virksomhed dyrt. Det bliver nemmere at fastsætte en strategi for virksomheden, når der er helt styr på økonomien. Bug et regnskabsprogram til at holde styr på økonømien.

Dinero Regnskab

Billy Regnskab

Det gode overblik kan være den forskel, som afgør din virksomheds fremtid. Derfor bør man indrette sin virksomhed på en måde, hvor man har så godt overblik som muligt, og her kan Godt Regnskab hjælpe jer, så der kommer 100% styr på det økonomiske i firmaet, uanset om dette er en af jeres kompetencer eller ej. Der findes flere metoder til at sikre dette overblik, og vi hjælper jer gerne med at finde den helt rigtige for jeres virksomhed.

Korrekt bøgføring til dig

En måde at skabe overblik kan være anvendelsen af tydeligt opdelte konti og budgetter, da dette gør opgaven nemmere, når der skal foretages bogføring. Vi anbefaler altid, at du holder øje med udgifterne i din virksomhed, og vi er sat i verden for at gøre denne opgave nemmere for dig, så du kan koncentrere dig om den daglige drift og løsningen af de opgaver, som I er specialiseret i. Vi er specialiseret i regnskab og bogføring, så på denne måde kan alle parter koncentrere sig om det, som de gør bedst. På denne måde skaber vi værdi for virksomheder over hele landet, som kan holde fokus på selve driften af virksomheden, og lade os stå for at holde styr på virksomhedens økonomi.

Som virksomhedsejer, eller medlem af ledelsen i en virksomhed, er der meget, som man skal holde styr på. Der er opgaver, som skal udføres. Der er kunderelationer, der skal plejes og så skal man ovenikøbet også sørge for, at alle økonomiske transaktioner registreres korrekt og rettidigt, da man er forpligtet til dette.Der er ofte penge at spare for virksomheder, når bogføringen foregår efter bogen, for lige at lege lidt med ordene. På denne måde lever din virksomhed op til de krav, som sættes i bogføringsloven, regnskabsloven og de andre juridiske rammer for korrekt registrering af økonomiske transaktioner. Vi sørger for, at alle deadlines og frister overholdes, så alt indberettes eller indbetales til tiden. 

Kontakt os via formularen herunder

Kan vi hjælpe dig?

Kontakt os hos Godt Regnskab og hør, hvordan vi kan hjælpe jer med en nem og effektiv løsning.

Kontakt os

Søger du en første klasses bogholder?