Årsregnskab

Årsregnskab til tiden og uden besvær

Når du starter eller driver en virksomhed skal du altid udarbejde et årsregnskab. Hvis du er ansvarlig for økonomien i en forening eller organisation, så er du forpligtet til at føre regnskab over de økonomiske aktiviteter. Én gang om året skal der redegøres for de økonomiske aktiviteter i det forgangne år, og denne redegørelse er det, som hedder årsregnskab. Årsregnskabet er en simpel måde at få overblik over økonomien i den enkelte virksomhed, og her fremgår alle udgifter og indtægter i et givent år.

Årsregnskabet giver mange ejere af små og mellemstore virksomheder grå hår i hovedet, for der er meget at holde styr på, når man laver årsregnskabet. Udfærdigelsen af årsregnskabet kræver ressourcer, som ellers kunne være anvendt andre steder i virksomheden eller organisationen. De ressourcer, som du afsætter til udførelsen af virksomhedens årsregnskab. kunne i stedet være anvendt i løsningen af din virksomheds kerneopgaver, kunderelationer, indtog på nye markeder eller på en lang række andre opgaver, som du sikkert har bedre styr på, end vi har. 

Vi er specialiseret i regnskab og bogføring. Vi har helt styr på de regler der gælder, når årsregnskabet skal udarbejdes.

Kontakt Godt Regnskab i dag, og få en kompetent samarbejdspartner, som kan holder styr på de regnskabsmæssige aspekter af din virksomhed. Så kan du koncentrere dig om de opgaver, som din virksomhed er specialiseret i.

Når du indleder et samarbejde med Godt Regnskab i forhold til udarbejdelsen af dit årsregnskab, kan du være helt sikker på, at der er styr på denne del af virksomhedsdriften. Vi er eksperter i regnskab og bogføring, og står også gerne for udarbejdelsen af dit årsregnskab. Så kan du koncentrere dig om driften af din virksomhed.

Lad os står for dit årsregnskab og frigør ressourcer

Når du indleder et samarbejde med Godt Regnskab. Og lader os stå for udarbejdelsen af virksomhedens årsregnskab, så kan din virksomhed frigøre de ressourcer, som ellers ville være anvendt på denne opgave. På denne måde kan du anvende disse ressourcer til løsningen af din virksomheds kerneopgaver, fokusere på vækst eller andet, som der bliver bedre tid til. når Godt Regnskab står for virksomhedens årsregnskab.

Brug ressourcerne mest hensigtsmæssigt

Lønadministration
Med Godt Regnskab ved hånden, som jeres lønadministration regnskabs- og bogføringspartner, får i mere tid til løsningen af jeres kerneopgaver.

Derfor skal du lade Godt Regnskab stå for dit årsregnskab

Herunder har vi samlet en række gode grunde til at lade Godt Regnskab stå for udarbejdelsen af virksomhedens årsregnskab:

  • Frigør ressourcer til driften af din virksomhed.
  • Koncentrer dig om det, som du er god til, og lad os stå for de administrative opgaver. Herunder udarbejdelsen af virksomhedens årsregnskab.
  • Fuld gennemsigtighed – du ved hvad du betaler for.
  • Årsregnskab på den nemme måde – effektivt og digitalt
  • Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte virksomhed 
  • Vi har helt styr på frister og deadlines – du får ro i forhold til denne del af virksomhedsdriften.

Fakta om årsregnskabet

Dette kommer an på typen af din virksomhed og regnskabsklassen.

For langt de fleste virksomhedstyper gælder det, at man har pligt til at udarbejde et årsregnskab, men der er undtagelser for mindre virksomheder, der beskattes efter de almindelige regler for beskatning af personer.

Det er kun enkeltmandsvirksomheder, PMV-selskaber og interessentselskaber, som ikke er forpligtet til at fremlægge et årsregnskab. Og disse virksomhedstyper er kun fritaget for dette, hvis ejeren, eller ejerne i tilfældet med interessentselskaber, beskattes efter de almindelige personskatteregler. 

Der er krav om udarbejdelse af formelt regnskab, hvis du driver en af de nævnte virksomhedstyper, men beskattes efter de regler, som findes i virksomhedsordningen eller kapitalafkastordningen. Alle andre selskabstyper er forpligtet til at udarbejde et årsregnskab, som følger reglerne i den regnskabsklasse, som er gældende for din virksomhedstype.

Selvom din virksomhed ikke er forpligtet til at udarbejde et officielt regnskab, så anbefaler vi altid, at du gør det alligevel.

Årsregnskabet giver overblik over virksomheders økonomi i et givent år. Her vises eksempelvis udgifter, indtægter, moms, aktiver og meget mere. 

Selvom din virksomhed ikke er forpligtet til at udarbejde et årsregnskab, så anbefaler vi altid, at du gør det alligevel. Dette regnskab er nemlig et fantastisk værktøj, som giver overblik over økonomien i din virksomhed.

Husk dit årsregnskab

Årsregnskabet udarbejdes på baggrund af årets bogføring. Derfor er det vigtigt, at du foretager korrekt bogføring året igennem. Med Godt Regnskab ved hånden, er du sikker på, at alt bliver bogført korrekt, og vi står også gerne for udarbejdelsen af virksomhedens årsregnskab.

Du kan komme i situationer, hvor du skal redegøre for økonomien i din virksomhed. Dette kunne være overfor banker, mulige investorer eller andre, som har interesse i virksomhedens økonomiske situation.

Når du indleder et samarbejde med Godt Regnskab bliver det let som en leg, at sikre korrekt bogføring, udarbejdelse af årsregnskab og andre opgaver af denne type. 

Vi skaber værdi for virksomheder ved at skabe overblik.

Kontakt godt regnskab i dag, og hør mere om, hvordan vi kan skabe værdi for din virksomhed. Med Godt Regnskab som samarbejdspartner, kan du frigøre ressourcer til driften af din virksomhed, løsning af kerneopgaver og til at opnå vækst. 

Lad os stå for det, som vi er specialiseret I. Så kan I koncentrere jer om det, som I er specialiseret i.

Kontakt os via formularen herunder

Kan vi hjælpe dig?

Kontakt os hos Godt Regnskab og hør, hvordan vi kan hjælpe jer med en nem og effektiv løsning.

Kontakt os

Søger du en første klasses bogholder?